ReviewsWidget_ReviewsAboutUs
Infobar icon

Szanowni Klienci, w dniach od 8.7 do 19.7 telefoniczna obsługa klienta nie będzie dostępna. Możecie kontaktować się z nami pod adresem info@waragod.pl. Dziekujemy za zrozumienie.

Kategorie
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník
Adjustable Angle Pull-Thru Knife Sharpener (3/12), 3-stopniowa ostrzałka do noży o regulowanym kącie ostrzenia
Adjustable Angle Pull-Thru Knife Sharpener (3/12), 3-stopniowa ostrzałka do noży o regulowanym kącie ostrzenia
 

Adjustable Angle Pull-Thru Knife Sharpener (3/12), 3-stopniowa ostrzałka do noży o regulowanym kącie ostrzenia

0 / 5 (0 opinii)
Jesteśmy autoryzowanym sprzedawcą
-
Czytaj więcej
Tabela rozmiarów
Cena: 119 zł
B2B
Dostępność od
This product is currently not available.
Termin dostawy: Wyprzedane
Ihneď na predajni Nitra
:
Wyprzedane
Producent: Smith´s
Kod produktu:SM-50733
Gwarancja: 2 roklatalat
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Dostawa od
10 zł

Gwarancja wymiany
towaru do 14 dni.

Gwarancja zwrotu
pieniędzy do 14 dni

98%
towaru w magazynie

 

Ostrzałka do noży z regulowanym kątem dla  ostrzy gładkich i stałym kątem dla ostrzy ząbkowanych, odpowiednia dla myśliwych, rybaków, do użytku domowego i profesjonalnego.

Sposób użycia:

Ostrzałkę należy zawsze umieszczać na stabilnej i płaskiej powierzchni i trzymać  za gumowaną rękojeść, tak aby wszystkie palce były chronione przed ostrzem noża.

Zgrubne ostrzenie noży z gładkim ostrzem -  ostrzałka z węglika spiekanego z umieszczona lewej strony - szybko naostrzy tępe ostrze.

Wykańczające ostrzenie noży z gładkim ostrzem - ceramiczna ostrzałka po prawej stronie - kończy ostrzenie i wygładza ostrze.

Ostrzenie ostrzy ząbkowanych - ostrzałka ceramiczna umieszczona pośrodku.

Regulacja kąta szlifowania: Wciśnij i obróć pokrętło, aby ustawić żądany kąt szlifowania, jak pokazano na rys. 1. Dla noży kuchennych 14 °- 20 ° oraz dla noży outdoorowych i taktycznych 20 °- 24 °.

Procedura ostrzenia noży z gładkim ostrzem: Włożyć ostrze noża do rowka V zgodnie z rys. 2 i delikatnie przechylić końcówkę ostrza w dół. Przeciągnąć ostrze noża szczelinę na całej jego długości, jak pokazano na rys. 3, aż osiągniesz żądany kąt. Podczas ostrzenia zmniejsz nacisk na ostrze.

Procedura ostrzenia noży z ząbkowanym ostrzem: Włóż ostrze noża z ostrzem do środkowego rowka V oznaczonego SERRATED. Przeciągnij ząbkowaną krawędź noża przez całą jego długość i pozwól ostrzu poruszać się w górę i w dół, gdy poszczególne zęby przesuwają się wzdłuż ceramicznych segmentów ostrzących, aż naostrzysz nóż. Zwykle zajmuje to około 8-10 pociągnięć przez ostrzałkę. Podczas ostrzenia delikatnie dociskaj ostrze.

Konserwacja: Po użyciu wyczyść ostrzałkę szmatką lub miękką szczoteczką, nigdy nie spłukuj wodą. Przechowywać w suchym miejscu.

Parametry ostrzałki:

- regulowany kąt, węglik spiekany: ostrzenie zgrubne

- regulowany kąt, ceramika o gradacji 1000: ostrzenie wykańczające

- stały kąt, ceramika o gradacji 1500: delikatne ostrzenie ostrzy ząbkowanych

- regulacja kąta ostrzenia:  14° - 24°

- miękki uchwyt antypoślizgowy



Parameters
Płeć : Unisex

Filmy

Komentarze klientów

Wszyscy Pozytywny 0 Negatywny 0
5
4
3
2
1

Dodaj komentarz:

...

Dodaj odpowiedź na komentarz:

... Anuluj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pełna (Desktop) wersja