LYOfood Risotto z soczewicą i awokado, duża porcja
Opcje dostawy
- Test: czwartek 25.07. - czwartek 25.07.
- DPD - kurier: czwartek 25.07.
- InPost - Kurier: czwartek 25.07.
- Paczkomat InPost: czwartek 25.07.
Dostawa od |
Gwarancja wymiany |
Gwarancja zwrotu |
98% |
Ten opis został przetłumaczony maszynowo z oryginalnego tekstu.
Klasyczne północnowłoskie danie w nowoczesnym wydaniu. Znane ze swojej gęstej i kremowej konsystencji risotto stanowi idealne "primo piatto" - proste i eleganckie pierwsze danie. Do setek wariacji, które powstały na przestrzeni wieków, postanowiliśmy dodać kolejną: liofilizowane risotto z jęczmienia i zielonej soczewicy w połączeniu z czerwoną papryką, porem i pestkami dyni, a wszystko to w kremowym musie z awokado. Prawdziwa wegańska uczta dla entuzjastów przygód na świeżym powietrzu, którzy lubią cieszyć się pysznym gorącym posiłkiem po drodze.
Posiłki są liofilizowane i przyprawiane przed liofilizacją.
Nie zawierają sztucznych składników, cukrów, oleju palmowego ani konserwantów. Jedzenie jest wykonane w 100% z naturalnych składników. Okres przydatności do spożycia wynosi około 4 lat
Informacje dla konsumentów:
- Dieta wegańska
- Bez laktozy
Składniki:
- 41% czerwona papryka
- zielona soczewica 14%
- fasola 20%
- awokado 4%
- pory
- przyprawy, zioła
- pestki dyni
- oliwa z oliwek
- sok z cytryny
- czosnek
Tabela wartości odżywczych:
W 100 g | Porcja 128 g (500 g przed suszeniem) | |
Kalorie | 1724 kJ / 411 kcal | 2207 kJ / 526 kcal |
Tłuszcze | 12 | 16 |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2,3 | 3 |
Węglowodany | 52 | 67 |
w tym cukry | 7 | 8,9 |
Błonnik | 14 | 17 |
Białko | 15 | 20 |
Sole | 1,5 | 1,9 |
Wartości podano w gramach.
Komentarze klientów